PRAVILA  O PRIVATNOSTI

Koje podatke prikupljamo?

Podatke prikupljamo od vas kada se pretplatite na naš newsletter ili popunite obrazac.

Prilikom naručivanja ili registracije na našoj stranici, prema potrebi, od vas će se možda zatražiti da unesete svoje: ime, e-adresu ili telefonski broj. Međutim, možete posjetiti našu stranicu anonimno.

 

Za što koristimo vaše podatke?

Bilo koja informacija koju prikupimo od vas može se koristiti na jedan od sljedećih načina:

Za slanje povremenih e-poruka.
Adresa e-pošte koju navedete može se koristiti za slanje podataka, odgovaranje na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja.

 

Koristimo li kolačiće?

Da (kolačići su male datoteke koje web mjesto ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako to dopuštate) koji omogućuje web mjestima ili sustavima davatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik i uhvate i zapamte određene podatke

Kolačiće koristimo za razumijevanje i spremanje vaših postavki za buduće posjete, praćenje oglasa i prikupljanje zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji s web stranicama kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolja iskustva i alate na web mjestu.

 

Otkrivamo li kakve podatke vanjskim stranama?

Ne prodajemo, trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke. To ne uključuje pouzdane treće strane koje nam pomažu u upravljanju našim web mjestima, vođenju našeg poslovanja ili servisiranju vas, sve dok se te stranke slože da će ove podatke čuvati u tajnosti. Također možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provoditi pravila naših web stranica ili zaštititi naša ili druga prava, vlasništvo ili sigurnost. Međutim, podaci o posjetiteljima koji ne mogu osobno identificirati mogu se pružiti drugim stranama za marketing, oglašavanje ili druge svrhe.

 

Vaša suglasnost

Korištenjem naše web stranice pristajete na pravila o privatnosti naših web stranica.