UVJETI  KORIŠTENJA

1. Uvjeti

Pristupanjem ovom web mjestu pristajete na obvezu ovih Uvjeta korištenja, svih važećih zakona i propisa i prihvaćate da ste odgovorni za poštivanje svih mjerodavnih lokalnih zakona. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj stranici. Materijali sadržani na ovom web mjestu zaštićeni su važećim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

2. Koristite licencu

Daje se dopuštenje za privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na web mjestu Platnene-vrecice.com (u vlasništvu tvrtke Webart ) samo za osobno, nekomercijalno prolazno gledanje. Ovo je dodjeljivanje licence, a ne prijenos vlasništva, i prema ovoj licenci ne smijete:
modificirati ili kopirati materijale;
koristiti materijale u bilo koju komercijalnu svrhu ili za bilo koji javni prikaz (komercijalni ili nekomercijalni);
pokušati dekompilirati ili inverzirati bilo koji softver sadržan na web mjestu Platnene-vrecice.com;
ukloniti sve autorske ili druge vlasničke zapise s materijala; ili
prenesite materijale drugoj osobi ili ih “zrcalite” na bilo kojem drugom poslužitelju.
Ova licenca automatski se ukida ako kršite neko od ovih ograničenja, a Platnene-vrecice.com može je ukinuti u bilo kojem trenutku. Po prestanku pregledavanja ovih materijala ili po prestanku važenja ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale u svom posjedu, bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

3. Izjava o odricanju odgovornosti

Materijali na web mjestu Platnene-vrecice.com pružaju se “takvi kakvi jesu”. Platnene-vrecice.com ne daje nikakva jamstva, izričita ili podrazumijevana, i ovime se odriče i negira sva druga jamstva, uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjete prodajnosti, podobnosti za određenu svrhu ili nekršenja intelektualnog vlasništva ili drugog kršenja prava. Dalje, Platnene-vrecice.com ne jamči niti daje bilo kakve izjave u vezi s točnošću, vjerojatnim rezultatima ili pouzdanošću upotrebe materijala na svojoj internetskoj stranici ili na bilo koji drugi način koji se odnosi na takve materijale ili na bilo kojoj web stranici povezanoj s ovom web stranicom.

4. Ograničenja

Platnene-vrecice.com ili njegovi dobavljači ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) koja proizlazi iz upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala na Internetu Platnene-vrecice.com. web mjestu, čak i ako je Platnene-vrecice.com ili ovlašteni zastupnik Platnene-vrecice.com usmeno ili pismeno obaviješten o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja na implicirana jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, ta se ograničenja možda neće odnositi na vas.

5. Revizije i pogreške

Materijali koji se pojavljuju na web mjestu Platnene-vrecice.com mogu uključivati ​​tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Platnene-vrecice.com ne jamči da je bilo koji materijal na njezinom web mjestu točan, cjelovit ili aktualan. Platnene-vrecice.com može u bilo kojem trenutku bez najave izmijeniti materijale sadržane na svojoj web stranici. Platnene-vrecice.com se, međutim, ne obvezuje ažurirati materijale.

6. Veze

Platnene-vrecice.com nije pregledao sve stranice povezane na svoje internetske stranice i nije odgovoran za sadržaj niti jedne takve povezane stranice. Uključivanje bilo koje poveznice ne znači da Platnene-vrecice.com odobrava web mjesto. Korištenje bilo kojeg takvog povezanog web mjesta na vlastiti je rizik korisnika.

7. Izmjene uvjeta korištenja web mjesta

Platnene-vrecice.com može izmijeniti ove uvjete korištenja za svoje web mjesto u bilo kojem trenutku bez najave. Korištenjem ove web stranice pristajete na obvezu tada važeće verzije ovih Uvjeta i pravila korištenja.

8. Mjerodavno pravo

Za bilo koji zahtjev koji se odnosi na internetsku stranicu Platnene-vrecice.com podložit će se zakonima Republike Hrvatske bez obzira na njegove kolizijske odredbe.

Opći uvjeti koji se primjenjuju na upotrebu web stranice.